Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Korištenjem tvloki.eu portala prihvaćate slijedeće uvjete korištenja:

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti portal tvloki.eu ukoliko ne krše pravila korištenja.

tvloki.eu portal ne odgovara za sadržaj koji se nalazi na drugim web-stranicama i servisima prema kojima upućujemo linkove. tvloki.hr ne odgovara ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na svom portalu.

Autorska prava

Sadržaj na portalu zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu tvloki.eu ili vlasnika sadržaja. tvloki.eu odlučan je u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Portal će prekršitelje tužiti pred nadležnim sudom.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti tvloki.eu koristeći adresu:  televizijaloki@gmail.com

Oglašavanje

Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju. Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite ovdje.

Podrška i pomoć

tvloki.eu ne pruža svojim korisnicima telefonsku podršku. Pomoć i podršku pružamo isključivo preko kontakt-formulara. Uredništvo tvloki.eu ne jamči da će biti u mogućnosti odgovoriti na sve upite.

Promjene pravila

tvloki.eu zadržava pravo da u bilo koje vrijeme bez najave promijeni pravila. Korištenjem portala tvloki.eu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.