Petak, 19 srpnja, 2024
GospodarstvoTuristička ponuda Istre predstavljena na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Turistička ponuda Istre predstavljena na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Županijska komora Pula u suradnji s Privrednom komorom Vojvodine organizirala je zajedničko predstavljanje istarskih turističkih tvrtki na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

Uz HGK – Županijsku komoru Pula na štandu Privredne komore Vojvodine predstavili su se Adventure holiday d.o.o. (Jangalooz Adventure Park), putnička agencija Travel atico d.o.o. te B.M.V. Inženjering d.o.o. – Hotel Pula. Manifestacije „Pula maraton“ i „Teći isti piti“ predstavila je tvrtka IstRun j.d.o.o. dok je Mini karavan servis d.o.o. predstavio Polidor Camping Resort & D’or Beach Club.

Prezentacija istarskih turističkih tvrtki naišla je na veliki interes, uspostavljeni su brojni kontakti i dogovorene buduće suradnje. Također, održani su sastanci s predstavnicima Privredne komore Srbije, Privredne komore Vojvodine, Regionalne privredne komore Novi Sad, Privredne komore Crne Gore te Privredne komore Federacije Bosne i Hercegovine. Turistička ponude Istre predstavljena je i na sastanku Grupacije za turizam Privredne komore Vojvodine.

Posebno su predstavljene aktivnosti Strukovne grupe putničkih agencija i pustolovnog turizma HGK – Županijske komore Pula te outdoor ponuda Istarske županije. Međunarodni sajam turizma koji je održan od 30. studenoga do 2. prosinca, bio je prilika za umrežavanje i razmjenu iskustava s dionicima iz regije u kojoj outdoor turizam doživljava veliki zamah, a dogovorena je i organizacija B2B susreta u narednom razdoblju.

HGK

NAJNOVIJE VIJESTI