Subota, 13 srpnja, 2024
GradoviGospićProf. Anela Serdar Pašalić izabrana za novu ravnateljicu Gimnazije Gospić

Prof. Anela Serdar Pašalić izabrana za novu ravnateljicu Gimnazije Gospić

Na sjednici školskog odbora Gimnazije Gospić koja se održala 26. siječnja 2024. godine, za novu ravnateljicu Gimnazije Gospić izabrana je profesorica Anela Serdar Pašalić, na koju dužnost stupa 1. ožujka ove godine.

Serdar Pašalić je u odgojno – obrazovnom sustavu od 2002. godine, a na mjesto ravnateljice dolazi u zvanju profesora savjetnika.

Poznata je kao uspješna i omiljena profesorica koja osim nastavničkog zvanja i  uspješnog rada s učenicima i studentima aktivno doprinosi kulturnom razvoju i prepoznatljivosti grada Gospića, a ujedno je i članica Gradskog vijeća Grada Gospića na koju dužnost je izabrana kao kandidatkinja s liste HDZ-a u kojemu kroz svoje djelovanje kroz konstruktivne rasprave i prijedloge afirmativno sudjeluje u kreiranju i stvaranju pretpostavki za razvoj grada Gospića.

Gimnaziji Gospić je osnivač Ličko-senjska županija, a kao odgojno-obrazovna ustanova djeluje od 1860. godine odnosno punih 164 godine i kroz istu su se uz respektabilan nastavnički kadar obrazovali mnogobrojni učenici.

Gimnaziji Gospić, svim učenicima i roditeljima kao i novoj ravnateljici želimo puno uspjeha u budućem radu.

NAJNOVIJE VIJESTI