Petak, 19 srpnja, 2024
Ličko-senjska županijaPosebna predstava za najmlađe

Posebna predstava za najmlađe

Danas, 18.12.2023. godine, Nacionalni park Plitvička jezera organizirao je posebnu predstavu za najmlađe u hotelu Jezero kako bi razveselio djecu iz okolnih vrtića. Predstavi su prisustvovali odgojitelji i djeca iz Dječjeg vrtića „Slapić“ Korenica, Područnog vrtića „Vidra“ Mukinje, Dječjeg vrtića Saborsko i Područnog vrtića Pčelice iz Rakovice. Predstava pod nazivom “Koje je godišnje doba najljepše?” izvedena je u izvedbi Studija Suncokret.

Edukativni lutkarski mjuzikl u kojem se četiri predstavnika godišnjih doba: Snješko, Zeko, Dupin i Jesenje stablo, prepiru i pokušavaju dokazati jedno drugom da je upravo njihovo godišnje doba najljepše. Pri tom ističu najbolje karakteristike svog godišnjeg doba, vješto prikrivajući one lošije. Niz atraktivnih pjesama, među kojima se posebno izdvajaju one o zimi, proljeću, ljetu i jeseni, nova scenska rješenja te atraktivne lutke i rekviziti čine ovaj lutkarski mjuzikl izuzetno privlačnim, olakšavajući djeci usvajanje znanja o četiri godišnja doba. Odgovor da je svako godišnje doba lijepo na svoj način djeca saznaju u završnoj pjesmi mjuzikla.

Nakon završetka predstave, ravnatelj Nacionalnog parka, Tomislav Kovačević, zahvalio je odgojiteljima iz vrtića na odvojenom vremenu i suradnji, zaželio svima sretan i čestit Božić te mir u nadolazećim blagdanima te podijelio poklone zajedno s Djedom Božićnjakom i Bakom Mraz. 

NP Plitvička jezera

NAJNOVIJE VIJESTI