Petak, 19 srpnja, 2024
GradoviGospićOtvorene prijave za Jesen u Lici 2024. godine

Otvorene prijave za Jesen u Lici 2024. godine

Prijave za sudjelovanje na manifestaciji Jesen u Lici 2024. godine službeno su otvorene!

Ova tradicionalna manifestacija, koja se održava već 26 godina u prekrasnoj Lici, privlači brojne posjetitelje iz Hrvatske kao i svijeta.

Manifestacija „Jesen u Lici“ izvrsna je prigoda za promociju autohtonih proizvoda, tradicionalne gastronomije i kulturne baštine svih dijelova Hrvatske, na kojoj izlagači i posjetitelji mogu uživati u raznovrsnom programu koji obuhvaća posjet sajmu, 2. glazbeni festival “Lika fest”, Izbor Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske te drugim brojnim aktivnostima.

Svi zainteresirani izlagači, umjetnici, obrtnici i proizvođači mogu se prijaviti za sudjelovanje na manifestaciji putem službene web stranice https://jesenulici.hr/prijava/ uz poštivanje navedenih općih uvjeta prijave.

Ličko-senjska županija u svojstvu organizatora manifestacije poziva sve koji žele predstaviti svoje proizvode i doprinijeti promociji bogatstva kulturne ponude svoga kraja da se prijave i budu dio jedinstvene manifestacije koja će se tradicionalno održati prvi vikend u listopadu odnosno od 4. – 6. listopada 2024. godine.

Vidimo se u Gospiću na 26. Jeseni u Lici!

NAJNOVIJE VIJESTI