Utorak, 23 srpnja, 2024
OpćineBrinjeODRŽANA TRINAESTA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE BRINJE

ODRŽANA TRINAESTA SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE BRINJE

29.12. je u Društveno – kulturnom centru u Brinju održana je 13. radna sjednica Općinskog vijeća na kojoj se raspravljalo o 21 točki dnevnog reda.

Najznačajnija točka dnevnog rada bila je donošenje Proračuna Općine Brinje za 2024. godinu i projekcija za 2025. i 2026. godinu pri čemu su vijećnice i vijećnici iskazali jednoglasnu potporu Općinskom načelniku Zlatku Fumiću.

Među ostalim točkama dnevnog reda našle su se donošenje Zaključka po Izvješću o realizaciji godišnjeg plana i programa OŠ Luke Perkovića u školskoj godini 2022./2023., donošenje Zaključka o davanju suglasnosti na prijedlog usklađivanja plaća zaposlenika DV “Tratinčica” Brinje, donošenje Odluke o porezima Općine Brinje, donošenje Programa javnih potreba u sportu iz Proračuna Općine Brinje za 2024. godinu, donošenje Programa građenja objekata komunalne infrastrukture na području Općine Brinje za razdoblje od 01. siječnja 2024. do 31. prosinca 2024. godine.

Također se razmatralo o donošenju Programa utroška sredstava od zakupa i privremenog korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH na području Općine Brinje u 2024. godini te donošenju Odluke o izboru najpovoljnijih ponuditelja za kupnju nekretnina na području Općine Brinje.

Općinski načelnik Zlatko Fumić zahvalio se Općinskom vijeću na povjerenju i dobroj suradnji.

Općina Brinje

NAJNOVIJE VIJESTI