Utorak, 23 srpnja, 2024
GradoviGospićKristina Prša: Priopćenje

Kristina Prša: Priopćenje

Dragi sugrađani, poštovani suradnici, cijenjeni poslovni partneri,

s obzirom da je gradonačelnik gospodin Karlo Starčević povukao proračun, uskoro će Odlukom Vlade RH biti imenovan povjerenik kojemu će zadaća, između ostalog, biti i organizirati i provesti izbore za gradonačelnika Grada Gospića.

Time će i službeno prestati moj mandat zamjenice gradonačelnika kojega sam sa osobitim zadovoljstvom obnašala od 2017. godine. Ovdje moj politički put zauvijek i u svakom obliku prestaje.

Za mene je ovaj posao, a kojim sam na neki način služila Gradu Gospiću i njegovim stanovnicima, bio veliki izazov. Puno toga sam naučila, ostvarila mnoga poznanstva i ta iskustva zauvijek će ostati urezana u moja sjećanja. Unatoč tome što je bilo teških dana, pamtit ću samo lijepe jer ih je nedvojbeno bilo više.

Osim što mi je bilo veliko zadovoljstvo raditi u interesu grada, moram reći da mi je bila i velika čast, a koju su mi ukazali Gospićani i na tome sam zaista zahvalna.

U posljednjih šest i pol godina mnogo je projekata koje smo napravili i kojih ću se sjetiti kada budem prolazila ulicama grada. Svaki od njih proveo se uz trud i zalaganje, posebno zaposlenika gradske uprave kojima se ovim putem posebno zahvaljujem na profesionalnosti, odgovornosti, suradljivosti i svim drugim osobinama koje su u kolektivu pokazali, a koje su uvelike pridonijele da se projekti uspješno i provedu.

Svima i dalje želim uspješan rad, a novom gradonačelniku od srca želim da nastavi tamo gdje smo stali te da provede sve projekte za koje smo pripremili teren, a također želim puno uspjeha u mnogim drugim projektima koji će donijeti prosperitet i razvoj Gospiću kako to ovaj grad i zaslužuje.

Svima se još jednom zahvaljujem na vremenu provedenom u zajedničkom radu.

Kristina Prša

NAJNOVIJE VIJESTI