Utorak, 23 srpnja, 2024
TurizamKamo za praznike u veljači? Istražite jedini centar podzemne baštine po promotivnim...

Kamo za praznike u veljači? Istražite jedini centar podzemne baštine po promotivnim cijenama

Otkrijte koje su životinje hodale našim prostorima prije 70 000. godina, upoznajte se sa stanovnicima Speleona, oči u oči sa špiljskim lavom, vunastim nosorogom, hijenom i ostalim zvijerima ledenog doba. S kakvim se sve preprekama susreću speleolozi… možete li ih i vi uspješno savladati? Odgovore na ova i brojna druga pitanja doznajte u Speleonu – Centru podzemne baštine!

Tijekom nadolazećih praznika, od 17. do 25. veljače u prodaji su ulaznice za individualne posjetitelje po promotivnim cijenama.

Cijena individualnih ulaznica za odrasle iznosit će 10,50 €. Cijena ulaznica za studente, umirovljenike, planinare, izviđače, geologe iznosit će 7,00 €, dok je za djecu (4-18) cijena individualnih ulaznica 5,00 €.

Obilazak za djecu mlađu od 4 godina je gratis, a u cijenu ulaznice uključeno je i stručno vođenje. Više informacija o radnom vremenu i cijenama potražite na: https://baraceve-spilje.hr/posjeti-speleon/

Podsjećamo vas da je u tijeku i naša suradnja s Aquatikom-slatkovodnim akvarijem Karlovac – kupnjom individualne ulaznice ostvarujete popust od čak 50 % na cijenu ulaznica za drugu ustanovu!

Javna ustanova Baraćeve špilje

NAJNOVIJE VIJESTI