Utorak, 23 srpnja, 2024
KulturaHit komedija ''ŽENA MOGA MUŽA'' u Korenici

Hit komedija ”ŽENA MOGA MUŽA” u Korenici

DVORANA KIC KORENICA / PONEDJELJAK, 19.02.2024. / 20:00 h

Korenica će ugostiti jedinstvenu komediju mentaliteta, autorsku predstavu Saše Pantića ”Žena moga muža” u kojem gledatelji prate zgode i nezgode jednog muža te njegove dvije žene.

Na pozornici su glumci Marko Jovičić, Jelica Kovačević i Dragana Sudžuk a glazbena podloga djelo je sastava Djura i Mornari.

I bez otkrivanja radnje, dovoljno je samo istaknuti zaplet svo troje glavnih likova koji žive u sreći, slozi i neznanju.

Savršen brak sa dvije žene u isto vreme na relaciji Beograd – Tivat dok jednog dana prva supruga ne otkrije kako njezin suprug već godinama vodi dvostruki život, dapače ima drugu zakonitu suprugu. Dvije se žene najprije posvađaju, pršte dosjetke i na nacionalnoj osnovi, što publiku dovodi do suza no onda shvate da će ga pobijediti jedino ako se ujedine. Dvije se supruge udruže a kako se pritom proveo suprug, gledatelji će moći otkriti u Korenici dvorana KIC-a 19.02.2024.

Uz zaplet koji jamči smijeh do suza, dinamičnosti radnje pridonose i prepoznatljivi motivi mentaliteta glavnih likova pa će biti zanimljivo vidjeti kako će, prvenstveno žene premostiti razlike i udružiti se u ostvarenju istog cilja i vratiti njihovom gospodinu milo za drago.

NAJNOVIJE VIJESTI