Četvrtak, 18 srpnja, 2024
Ličko-senjska županija50 NAJPOPULARNIJIH INSTAGRAM LOKACIJA U HRVATSKOJ U 2024. GODINI

50 NAJPOPULARNIJIH INSTAGRAM LOKACIJA U HRVATSKOJ U 2024. GODINI

S ponosom vas obavještavamo da se već treću godinu zaredom nalazimo na prvom mjestu od 50 najpopularnijih Instagram lokacija u našoj predivnoj zemlji Hrvatskoj!

Nacionalni park Plitvička jezera se istaknuo kao jedna od najomiljenijih destinacija na društvenim mrežama, što je velika čast za nas. Ova postignuća ne bi bila moguća bez vas, naših vjernih posjetitelja i ljubitelja prirode. Hvala vam na podršci, divnim fotografijama i inspirativnim pričama koje dijelite s nama i svijetom. Vaša ljubav prema Plitvičkim jezerima je neizmjerna i mi smo iznimno zahvalni što smo dio vaših nezaboravnih trenutaka. Kao Nacionalni park, naša misija je očuvanje prirodnih ljepota i promocija svijesti o važnosti očuvanja okoliša. Instagram je postao izvanredna platforma koja nam omogućuje da dosegnemo široku publiku, educiramo i inspiriramo ljude diljem svijeta. Zajedno, radimo na stvaranju svijesti o važnosti očuvanja prirode i unapređenju održivog turizma.

Ovo priznanje je rezultat zajedničkog napora naše tima i podrške koju dobivamo od lokalne zajednice, turista i zaljubljenika u prirodu. Nastavit ćemo raditi na unaprjeđenju naših usluga, očuvanju prirode i stvaranju nezaboravnih iskustava za sve posjetitelje.

Ponosno dijelimo ovo dostignuće s vama i veselimo se budućim avanturama naše zajednice na Instagramu kao i na ostalim društvenim mrežama. Pridružite nam se na našem profilu kako biste uživali u prekrasnim fotografijama, korisnim informacijama i nadahnutim pričama koje dijelimo.

Hvala vam što ste dio naše priče o prirodi i što podržavate Nacionalni park Plitvička jezera!

Više informacija pronađite na poveznici: https://getbybus.com/…/najpopularnije-instagram…

NP Plitvička jezera

NAJNOVIJE VIJESTI