Petak, 19 srpnja, 2024
TurizamHRVATSKA PREDSTAVLJENA U SKLOPU POSLOVNE RADIONICE ODRŽANE U RIMU

HRVATSKA PREDSTAVLJENA U SKLOPU POSLOVNE RADIONICE ODRŽANE U RIMU

U Rimu je uoči glavne sezone u organizaciji stručnog časopisa Travelquotidiano održano poslovno događanje na kojem je sudjelovalo 50-tak predstavnika turističkih agencija, turističkih predstavništava stranih zemalja sa sjedištem u Italiji, turoperatora i prijevoznika. Kao jedan od partnera događanja sudjelovalo je i Predstavništvo HTZ-a u Italiji na čelu s direktoricom Vivianom Vukelić pa je tako hrvatski turizam predstavljen i u sklopu poslovne radionice održane u okviru ovog susreta. 

Tako je za sve sudionike i partnere pripremljen promotivni materijal te korisne informacije o Hrvatskoj, pregled svih linija koje ovu godinu povezuju Hrvatsku s Italijom, a dobili su i uvid u popis ljetnih događanja koja će se tijekom sezone održati u hrvatskim destinacijama. 

„Sudjelovanjem na ovom događanju željeli smo uspostaviti i dodatno ojačati poslovnu suradnju s turističkim agencijama iz regije Lazio te im dati najvažnije informacije o Hrvatskoj kao destinaciji za ovu sezonu“, istaknula je direktorica Vukelić, naglasivši kako je najviše interesa bilo za linije iz Italije prema Hrvatskoj, a dosta se upita odnosilo i na obiteljska putovanja te mogućnosti vjenčanja u Hrvatskoj. 

Dodajmo kako je cjelokupno događanje popraćeno i medijski od strane samog organizatora, odnosno časopisa Travelquotidiano, a informacije su se dijelila i na društvenim mrežama te putem newslettera koji se distribuira na više od 60.000 poslovnih adresa.

HTZ

NAJNOVIJE VIJESTI